Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren (webstatistieken).

OK Express Middelburg is geopend

Op deze foto staat het station nog vol met mensen die aan het station werken, maar het station is inmiddels wel geopend.

In de komende weken wordt er nog gewerkt aan het dicht maken van de luifel en de laatste afwerkpunten, maar tanken is geen probleem.

Uiteraard kan er op dit station getankt worden met de OK Fuelcard voor bedrijven, maar ook met alle pin en creditcards en de gebruikelijke leasepassen.

Natuurlijk kunt u er terecht voor Diesel en Euro95. Daarnaast bieden we op dit station ook Superplus 98, voor de oudere en sportievere auto's of motoren. 
Naast deze gebruikelijke brandstoffen kan er op deze locatie ook Adblue getankt worden, en niet alleen voor de vrachtwagens maar ook de moderne dieselwagen kan hier zijn adblue aan de pomp halen.

Als laatste energievorm vind u achter de technische ruimte nog een elektrische laadpaal voor zowel de volledig elektrische als de hybride auto.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij OK Express Middelburg.

OK Nederland