Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren (webstatistieken).

Noord-Nederlandse Landbouwbeurs 2014

Dé plek om vooruit te boeren!

De Noord-Nederlandse Landbouwbeurs 2014 in het WTC Expo is de grootste Noordelijke landbouwvakbeurs over techniek, innovatie en inspiratie in de agrosector. Daarmee is de Landbouwbeurs te Leeuwarden hét evenement voor de nationale en internationale professionele agrariër.

De 20e editie van de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs belooft op voorhand een groot succes te worden. Naast de nieuwste landbouwmachines en -werktuigen verwachten we weer vele primeurs. Van veevoeders, zaaizaden en gewasbescherming tot stallenbouw en stalinrichting. Maar ook op het gebied van schaalvergroting en productiestijging, kennis en innovatie, duurzame productie en goed ondernemerschap.

Wilt u ook de komende jaren goed vooruit boeren? Bezoek dan de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs van woensdag 10 tot en met zaterdag 13 december 2014.

Oliecentrale en OK Landbouwbeursactie

LET OP! Bezoek onze stand en vraag naar onze speciale beursacties!

Plattegrond

Klik hier om de plattegrond van de Nederlandse Landbouwbeurs 2014 weer te geven. U kunt ons vinden onder de letter O (OK Nederland/Oliecentrale bv Staphorst). Standnummer 3054.

Route en parkeren

Informatie met betrekking tot de route en parkeergelegenheid kunt u hier vinden.